Hoe ziet loopbaancoaching eruit?

Vaak vragen mensen mij hoe loopbaancoaching nu werkt. Wat doen we dan? Ik heb al eerder onderdelen van mijn ‘methode’ hier besproken. Vaak gaat het om opdrachten waardoor mensen weer geinspireerd raken of waardoor ze een goed zicht krijgen op wat ze allemaal kunnen. Vaak vraag ik aan de coachee om een collage te maken waarop ze hun toekomst weergeven. Dat geeft soms verrassende resultaten. Vaak meer door wat er niet opstaat dan door wat er wel opstaat. Zo coachte ik ooit iemand, getrouwd en met twee kinderen. Zowel partner als kinderen kwamen niet voor op het moodoard. Maar dat is voor een andere keer, een ander blog.
Onlangs werd ik genoemd op Linkedin door een geweldige, jonge vrouw die ik gecoached heb. In haar post legt ze uit hoe de coaching en met name het moodboard haar geholpen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *